Global Atlas 3.0

15-05-2017

De wereldwijde atlas voor hernieuwbare energie is een instrument voor een eerste verkenning van de hernieuwbare energiebronnen wereldwijd. De laatste latere iteratie Global Atlas 3.0, ontwikkeld in samenwerking met het nationale Renewable Energy Center (CENER), verhoogt de gebruikerservaring met nieuwe functies en mogelijkheden voor hernieuwbare energiebronnen. Energie mapping.
Deze webinars van 50 minuten lancering, gehouden op 15 mei 2017, laten zien hoe gebruikers kunnen zoeken naar kaarten, offline werken, en antwoorden op reacties en feedback van webinar aanwezigen.
Het webinar toont de nieuwe analysecapaciteiten van de Global Atlas, waaronder een bio-energieproductiesimulator, een PV-batterij-simulator, een zonne-waterverwarmingsimulator en een netwerkspecifieke zonne-PV-systeem simulator.
sprekers:1. Nicolas Fichaux, Senior Programmanager, Kennisbeheer, IRENA2. Javier San Miguel Armendáriz, Strategie en Business Development Manager, CENER3. Abdulmalik Oricha Ali, Associate Program Officer, IRENA
Probeer Global Atlas 3.0 hier: https://irena.masdar.ac.ae/gallery/