Energieopslag: onmisbaar voor een energietransitie

Op dinsdag 16 april 2019 organiseert Stichting INTELEC95 haar zevende Symposium in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Het thema van deze dag luidt:

“Energieopslag: onmisbaar voor een energietransitie” 

Hou deze dag vrij en neem deel aan dit unieke symposium met inspirerende voordrachten van gerenommeerde sprekers uit de wetenschap, de industrie en gebruikers. Ga naar www.intelec95.org voor meer informatie.

20190201 intelec95_poster_2019.jpg

Stichting INTELEC95 wil een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling en instandhouding van het energiewerkveld en het innovatief vermogen stimuleren binnen het platvorm wetenschap, industrie en gebruikers. Dit doet zij door het organiseren van een jaarlijks terugkerend symposium waar kennis en ervaring gedeeld kan worden. 

20190201 intelec95_poster_2019.jpg