Kom naar de klimaatmars 10 maart

Op zondag 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Zie verderop voor de organisatoren. Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers, werknemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. Doe mee en laat ons weten dat je meeloopt.

Blijf niet aan de kant staan
Nu is het moment. Het klimaat staat op de politieke agenda. En het debat gaat over de vraag wie de kosten gaan betalen. Samen zorgen we voor eerlijke oplossingen.
Blijf niet aan de kant staan. Inmiddels hebben duizenden mensen zich al aangemeld. Laat zien dat jij ook meeloopt voor het klimaat. Meld je aan voor de Klimaatmars
Waarom gaan we de straat op?
Wij gaan de straat op voor een eerlijk klimaatbeleid. Wij zijn klaar met vage beloften en halve maatregelen en willen concrete afspraken. Wij zijn:

  • voor een eerlijke verdeling van de lasten en lusten
  • voor ‘de vervuiler betaalt’
  • voor een toekomst waarin iedereen duurzaam en warm woont
  • voor een toekomst met echte, groene banen

Gezocht: partners en wervers
Ook de komende weken hebben we iedereen hard nodig! Jij als jezelf. Maar ook scholieren en studenten, buschauffeurs, ondernemers, boeren, werknemers en organisaties… Maak de klimaatmars groot en help mee als werver.
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of bekijk het Facebook Event.
De Klimaatmars wordt georganiseerd door Milieudefensie, de FNV,  GreenpeaceDeGoedeZaakOxfam Novib en de Woonbond.