Gevolgen veranderend energiesysteem

Op dinsdag 21 april 2020 organiseert Stichting INTELEC95 haar achtste Symposium in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Het thema van deze dag luidt:

“Ons energiesysteem verandert van vraag naar aanbod gestuurd, wat zijn de consequenties?” 

Hou deze dag vrij en neem deel aan dit unieke symposium met inspirerende voordrachten van gerenommeerde sprekers uit de wetenschap, de industrie en gebruikers. Ga naar www.intelec95.org voor meer informatie.

Stichting INTELEC95 wil een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling en instandhouding van het energiewerkveld en het innovatief vermogen stimuleren binnen het platform wetenschap, industrie en gebruikers. Dit doet zij door het organiseren van een jaarlijks terugkerend symposium waar kennis en ervaring gedeeld kunnen worden.