De energietransitie met Prof. Wijffels

Op zaterdag 26 maart 2022 organiseert de Vereniging voor Zonnekrachtcentrales (VZKC) een bijeenkomst met Prof. Herman Wijffels, succesvol econoom en lid van ons comité van aanbeveling.

Prof. Wijffels zal met de zaal in gesprek gaan over het thema ‘de energietransitie’.

Prof. Herman Wijffels

Professor Herman Wijffels is adviseur duurzame ontwikkeling rond Sustainable Development Goals (SDG’s) en het bevorderen van een circulaire economie. Van 2009 tot 2017 was hij hoogleraar duurzaamheid aan de universiteit van Utrecht. Daarvoor was hij ondermeer Nederlands bewindvoerder bij de Wereldbank, voorzitter van de Sociaal Economische Raad en bestuursvoorzitter bij de Rabobank. Klik voor meer informatie.

De bijeenkomst zal worden gehouden in de Agnietenkapel te Gouda Nieuwe Markt 100, 2801 GR Gouda.

Aanmelden via secretaris@zonnekrachtcentrales.nl is verplicht.

De bijeenkomst met Prof. Wijffels zal plaats vinden in aansluiting op de Jaarvergadering van de VZKC die van 14:00 tot 14:45 uur zal plaatsvinden.

14:45 – 15:15     Entree voor de bijeenkomst met Prof. Wijffels.

15:15 – 16:00     Prof. Wijffels zal in een interactief format in gesprek gaan met de zaal. Het onderwerp van gesprek zal zijn ‘de energietransitie’.

16:00 – 17:00      Netwerkborrel en gelegenheid tot het opdoen van nieuwe contacten. Wij gaan ervan uit dat deze gewoon gehouden kan worden, tenzij de dan geldende corona maatregelen dit niet toe zouden laten.

De toegang is gratis voor leden. Voor niet-leden is de entree € 10,-.

Er zullen opnames worden gemaakt die na de bijeenkomst op YouTube zullen worden gezet. Indien u zich aanmeldt gaan wij ervan uit dat u geen bezwaar heeft tegen het maken van opnames die vervolgens zullen worden gepubliceerd op het internet.

Hopelijk tot zaterdag 26 maart in de Agnietenkapel te Gouda!